Get Adobe Flash player

Hadise Yaz Günü Dinle (Sohbet Odaları)

1208 Views
 
 

Added on Oct 10, 2015

Length: 00:00 | Comments: 0

Bu günkü konumuz arkadaşlar yine sosyal medya ve bunun yansımaları olarak kullanılan siteler üzerine olacaktır. Sosyal medya nedir ne değildir önce onu bir tanıyalım isterseniz hep birlikte.

İnternet üzerinde oluşturulmuş olan kişi ve grupları bir araya getirmeyi amaçlayan sosyal sitelerdir. Bu siteler üzerinden kişiler mesajlaşabilir görüntülü ve sesli olarak konuşabilirler bunun yanında resim ve albümlerini de paylaşabilirler.

Sosyal medyayı artık inkar etmek ve onu kale almamak bana göre çok mantıksızca bir davranış olur. Milyonlarca sosyal medya sitesini kullanan kişileri inkar etmek gibi bir şey olur. Böyle bir duruma da düşmeyi kimse istemiz sanırım.

Türkiye de meydana gelen olaylar sırasında hep sosyal medyadan bahsedildi ve konuşuldu kimilerine göre sosyal medyaya engelleme var kimilerine göre ise insanlar serbest olmalı gibi fikirler üretildi durdu. Son olayı sanırım hepiniz hatırlayacaksınızdır. Gezi parkı olaylarını gündemi bir hayli meşgul etmişti bu olay.

Chat Siteleri: Kısmı olarak bu sitelerde bu kapsamda değerlendirilebilinir ve üstünde konuşulabilir. Sosyal paylaşım siteleri kadar olmasa da oldukça fazla rağbet gören bu siteler üzerinden de insanlar birbirleri ile online olarak konuşabilir ve mesajlaşabilirler.

İnsanları bir araya toplamak oldukça zordur ancak bu sitelerin vasıtası ile bu olay gerçekten çok kolay olabiliyor. Eğer site kaliteli ve bir site ise.

Kimileri bu tarz sitelerin içeriklerinin ahlakdışı olduğunu söyler kimileri ise kesinlikle bu sitelerin olması gerektiğini savunur. Her iki görüşte doğrudur aslında. Doğru olara kullanıldığı zaman sosyal paylaşım siteleri oldukça yararlıdır elbette zararları da vardır. Özellikle küçük yaştaki çocukların belirli sayfalara kolaylıkla ulaşmaları temel sorunu oluşturmaktadır. http://www.ozletme.com

Channels:  

Tags: sohbet  chat  hadise  yüz  günü 

SHOW MORE

Video Responses (0) Post Video Response

Be the first to post a video response!

Comments: (0)



 


Traffic Counter